Konstruktion och installation av modulhus från 560Eur m²

Kontakta oss

Tjänster

Vi tillverkar upp till 80 m² stora mobila modulhus som inte kräver bygglov. Vi konstruerar hus på kundens tomt, som kan användas för jordbruk, hushåll eller kommersiella ändamål. Vi tillverkar också individuella projekt, förändrar deras material, yta och form.

1.

Design

Husdesigners, högt kvalificerade arkitekter och konstruktörer beräknar noggrant svetspunkterna, belastningarna och tjockleken på metallramar, såväl som den erforderliga värmeledningskoefficienten.

2.

Produktion

Modulhus är gjorda av S355 stål, som grundmålas och målas med 120 mikron lager av färg, flerskiktspaneler med polyuretanfyllmedel är 120 mm. Tjocklek överensstämmer med klass B, vid montering av 150 mm tjocka skivor, överensstämmer med klass A. Fönstren är gjorda av 3 glas 8 kammare Shuco profil, entrédörren är gjord av plast Shuco profil. Produktionen utförs av högt kvalificerade arbetare, svetsare och montörer-konstruktörer.

3.

Installation

Partiellt monteringsarbete sker i fabriken, flerskiktspaneler skruvas till ramen, installeras fönster och dörrar. Vägg-, tak- och golvmodulerna skruvas fast på tomten, föregås av beredningen av 10 stolpar med plattor, till vilka speciella profiler skruvas fästs, till vilka husets ramar skruvas. Även på tomten efter skruvmodulerna skruvas de interna skiljeväggarna och den elektriska installationen läggs ut.

4.

Pris

Priset beror på parametrarna för de använda materialen, koefficienten för värmeledningsförmåga. I priset ingår nanometallram, golv, väggar, tak, fönster, dörrar och innerväggar.

5.

Garanti

Huset har 3 års garanti. Försäkringen är möjlig

Exempel på visualisering och design

* 3D-projektvisualiseringar

* Exempel på ett projekt